Our

Philosophy

We willen graag onze gedrevenheid en passie voor de gastronomie met u delen. Zo groeide het Lust & Dust idee. Lust & Dust  staat  voor creativiteit, (h)eerlijke gerechten en bijpassende dranken. En dit allemaal op maat van uw wensen en budget.

 

LUST - Onze gerechten bereiden we met verse producten die, indien voorhanden, ook biologisch gekweekt worden. Zo gaan we naar de vroegmarkt in Evergem om zelf de beste groenten uit te kiezen. Ook voor uw lekker stukje vlees of vis werken we met lokale leveranciers. Een combinatie van de authentieke Franse keuken met invloeden van over de hele wereld zorgen voor verassende gerechten.

DUST  - We bieden u ook aangepaste dranken aan zoals ons eigen huisaperitief, aangepaste wijnen of aangepaste lokale bieren.

 

About

Ines & Frank

Wij zijn twee jonge chef-koks die een opleiding volgden aan hotelschool Spermalie.

We leerden de kneepjes van het vak kennen in verschillende gerenommeerde restaurants.

 

Frank trok onder andere naar Nederland om in de tweesterrenzaak  ‘De Krommewatergang’ ervaring op te doen en werkte ook in restaurant Volta.

Ines werd verkozen tot hotelschoolstudent van Vlaanderen 2017. In de zomer van 2017 mocht ze stage lopen in Likoké, de sterrenzaak  van Piet Huysentruyt in Frankrijk.

info@lustendust.be

Ines Marzougui : +32 499 61 19 47 
Frank Hardyns : +32 473 81 70 86

Morekstraat 349, 9032 Wondelgem

Follow us: