Ons

verhaal

Onze gedrevenheid en passie voor gastronomie willen wij met u delen. Lust & Dust staat voor creativiteit, (h)eerlijke gerechten en bijpassende dranken. Dit alles bieden wij aan op maat van uw wensen en budget.

 

LUST – Onze gerechten bereiden we met verse producten die, indien voorhanden, biologisch gekweekt worden. Wij kiezen de beste groenten voor u uit op de vroegmarkt in Evergem en werken samen met lokale leveranciers voor een lekker stukje vlees of vis. Een combinatie van de authentieke Franse keuken met invloeden van over de hele wereld zorgt voor verrassende gerechten.

 

DUST – Wij bieden u aangepaste dranken aan zoals onze eigen huisaperitief, wijnen of lokale bieren.

Over

Ines & Frank

Wij zijn twee jonge chef-koks die een opleiding volgden aan hotelschool Spermalie.

Daarnaast leerden we de kneepjes van het vak kennen in verschillende gerenommeerde restaurants.

 

Frank deed ervaring op in de tweesterrenzaak De Krommewatergang in Nederland en werkte in restaurant Volta.

Ines werd verkozen tot hotelschoolstudent van Vlaanderen 2017. In de zomer van 2017 mocht ze stage lopen in Likoké, de sterrenzaak van Piet Huysentruyt in Frankrijk.

Benieuwd naar enkele foto's achter de schermen bij Lust & Dust? 

Bekijk ze dan hier: 

info@lustendust.be

Ines Marzougui : +32 499 61 19 47 
Frank Hardyns : +32 473 81 70 86

Morekstraat 349, 9032 Wondelgem

Follow us: